Internet Marketing i Oglašavanje

Zašto nam mnogobrojni daju povjerenje

Na ovoj stranici možete ukratko pronaći neke od razloga zašto svakodnevno dobivamo nekoliko upita za suradnju. Iako je razloga jako puno, od toga da imamo jednog od najšarmantnijeg Google trenera na ovim prostorima (a i šire) pa sve do toga da imamo više od 10 Google AdWords certificiranih stručnjaka, neki se razlozi ipak ističu više od ostalih.

2 Google Trenera

Jedna smo od rijetkih tvrtki na svijetu u kojoj su zaposlena čak 2 certificirana Google trenera.

16 AdWords stručnjaka

Imamo 11 certificiranih i 5 necertificirana AdWords stručnjaka koji svakodnevno rade na vašim kampanjama!

6 Analytics stručnjaka

Imamo čak i 6 certificiranih analytics stručnjaka koji paze na vaše podatke!

13 godina iskustva

Escape postoji već 14 godina u kojima smo sakupili ogromno iskustvo!

Google Partner

Među mnogobrojnim certifikatima koje imamo možda je potrebno prvo spomenuti da smo certificirani Google Premier Partner. Naših 16 adwords stručnjaka svakodnevno dokazuju svoje znanje prilikom naprednog upravljanja adwords sustavom. Na osnovu toga smo došli i do rezultata koje je Google prepoznao te nas nagradio ovim certifikatom!

Google Analytics Certified Partner

Naš analytics tim svakodnevno pokazuje izvrsne rezultate u analizama web stranica i web shopova bilo da se radi o turizmu, zdravstvu, maloprodaji ili nečem trećem. Tim predvođen certificiranim Google Analytics trenerom ispunjava sve stroge zahtjeve od strane Googla kako bi dobili naziv Google Analytics Certified Partner!

Google Tag Manager Certified Partner

Jedna smo od malobrojnih agencija na svijetu koja uz certifikat Analytics partnera ima i certifikat Google Tag Manager Partnera! Do ovog certifikata mogu doći samo one agencije koje iskazuju veliko znanje u postavljanju i rješavanju problema sa ovim Google alatom. Kontaktirajte nas i saznajte zašto ovaj alat podjednako vole klijenti i agencije širom svijeta.

Google Data Studio Certified Partner

Sa ponosom možemo reći da smo i jedna od prvih 50 agencija na svijetu koje su postale Google Data Studio Certificirani Partneri! Ovaj alat nam omogućuje da vaše podatke pretvorimo u informativne izvještaje kako bi Vi bolje i jednostavnije donosili odluke. Još uvijek ne postoji službeni badge, ali možete provjeriti naše certifikate na sljedećem linku.

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

Osim što imamo nekoliko agencijskih certifikata možemo se pohvaliti da zapošljavamo i 2 Google certificirana trenera! Možemo reći da smo jedna od rijetkih agencija na svijetu koja ima certificiranog trenera za Google Analytics i certificiranog trenera za Google AdWords u svojim redovima.

Zorin Radovančević
Senior Google Analytics Specialist

Zorin Radovančević je voditelj web analitike u Escape d.o.o s više od 10 godina iskustva u promociji i analitici projekata u području trgovine, financija, telekomunikacija i b2b. Tijekom rada stječe certifikate Google Certified Trainer, Google Analytics Top Contributor, Google Analytics IQ i Market Motive Web Analytics Certified Practitioner.

Miroslav Varga
Senior Google AdWords Analyst

Miroslav Varga jedan je od nekoliko Google Certified trenera u Google Adriatics regiji. U portfelju ima na tisuće kampanji u raznim industrijskim vertikalama. Neka njegova rješenja u korištenju Google AdWords i Google Analytics alata dobila su priznanja od najvećih svjetskih stručnjaka u tom području.

Uvijek pokušavamo doći do što boljih rezultata za naše klijente.  Ovu činjenicu je i Google prepoznao te smo jedna od malobrojnih agencija u svijetu kojoj je Google na svojem blogu objavio čak dva studija slučaja naših klijenata.

Ferivi Co d.o.o.

Tvrtka Ferivi prodaje sportsku odjeću, obuću i opremu preko svog web shopa. Od 2012 godine surađuju sa nama gdje im mi vodimo i optimiziramo AdWords kampanje. Rezultati svake godine rastu na obostrano zadovoljstvo. Možda je najvažnije spomenuti da za svaku uloženu kunu su kampanje ostvarile prohod od 26 kuna u 2015 godini.

Google blog post

Hadria d.o.o.

Sa tvrtkom Hadria d.o.o. surađujemo na oglašavanju više njihovih smještajnih objekata. Među njima najveća kampanja je ona za poznati kamp Straško. S obzirom da je konkurencija u turizmu dosta velika mi smo ponosni na rezultate koje ostvarujemo. Konstantno uspijevamo smanjiti cijene potrebne po ostvarivanju konverzija kao i poboljšanje CTRa.

Google blog post

Mnogi za nas govore da smo najbolji. Mi to ovdje nećemo reći jer mjesta za napredak našeg znanja uvijek postoji – mi pratimo izmjene koje se događaju u digitalnom marketingu. Čak i danas, nakon 14 godina iskustva, svakodnevno naučimo nešto novo i testiramo to u kampanjma kako bi napraviti najbolje za naše klijente!

Nećemo reći da smo najbolji u korištenju Google AdWords / Google Analytics sustava, ali jamčimo da ćemo dati sve od sebe da vaše kampanje budu najbolje moguće. Ne želimo reći da smo najveći stručnjaci za AdWords i Analytics sustav, ali kao agencija imamo najviše Google certifikata u regiji. To dovoljno govori.

Ako se pitate da li imamo previsoke cijene možemo vam odgovoriti: Naš je cilj da za svakog našeg klijenta dođemo do rezultata gdje će on reći da smo u njegovim očima „najbolji“! Onda cijena više nije problem.

+40 Google certifikata

Svi naši zaposlenici ukupno imaju više od 40 raznih Google certifikata.

+500 Tvrtki

Imamo više od 500 najboljih tvrtki u našem portfelju.

+50 Zemalja

Vodili smo kampanje u više od 50 različitih zemalja!

Kontaktirajte nas i uvjerite se u naše znanje!

Možda je najbolja potvrda našeg znanja i kvalitete zlatna nagrada za rješenje koje je stručna publika na konferenciji SUPERWEEK 2019 proglasila najboljim što rješenjem i izglasala je Golden Punchcard na što smo posebno ponosni:

Zlatna nagrada na konferenciji Superweek

Zlatna nagrada na konferenciji Superweek

Sudjelujemo i u humanitarnim projektima. U jednom od njih smo odlučili organizirati jednu od najvećih AdWords i Analytics konferencija na ovim područjima. Osnovna ideja vodilja je bila da pomognemo SOS-Dječjem selu Hrvatska. Tako smo pomoću ove konferencije uspjeli prikupiti čak 45.000kn zahvaljujući kotizacijama i donacijama. Upravo ovo je bio i najveći plus Hit It Digital konferencije. Pomogli smo i Crvenim nosevima – doktorim klaunovima i nizu manje poznatih udruga.

Među mnogobrojnim nagradama koje smo dobili mogli bi izdvojiti nagradu za 2015 godinu u sklopu natjecanja Ready to Rock! Ovu nagradu nam je Google dodijelio u Berlinu gdje su se okupile najbolje agencije iz cijele Europe. Na osnovu rezultata koje smo pokazali tijekom cijele 2015 godine izabrani smo među 150 najboljih agencija cijele Europe. Ova nagrada je samo jedan od dokaza naše stručnosti ali i zalaganja za što boljim rezultatima.

  • hitsmall
  • IMG_0565small
  • IMG_9412small
  • IMG_9403small
  • IMG_0054-small
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Newsletter

Primajte svježe internet marketing vijesti u Vaš e-mail sandučić.

Želim se prijaviti!

Escape d.o.o. HR-31000 Osijek - Krapinsko naselje 18 - T +385 31 209 951 - F +385 31 209 952 - kontakt@escapestudio.hr - S escapestudio