Internet Marketing i Oglašavanje

27/03/2013

Zanimljivosti

0 komentar/a

AUTOR

Transfer godine

Sljedeći tekst prenosimo u cijelosti sa Sportovi-za-Agilne portala:

I to se dogodilo! Nakon mukotrpnih pregovora, ali i mnogobrojnih glasina koje su punile sve važnije portale i forume, konačno se zna koje pojačanje je sportski klub Escape AdWords iz Osijeka dobio! Na forumima i portalima su se spominjala mnoga imena od kojih su neka bila iznenađujuća dok su neka graničila s mogućom svjetskom ekskluzivom da bi se ostvarila.

Ipak, prvoligaški klub Escape AdWords je doveo vrlo jako i iskusno pojačanje za koje će se mnogi iznenaditi (da ne kažemo biti ljubomorni) da je odlučio doći u sportski klub koji ove godine slavi čak 10 godina djelovanja. Samu informaciju smo jučer prvi put čuli, i s obzirom da smo već čuli sličnih informacija koje su se na kraju ispostavile da su bile obične patke, danas smo dobili potvrdu navoda te smo se zaputili do kluba kako bi dobili ekskluzivni intervju aktera ovog nevjerojatnog sportskog transfera!

Dobro jutro, možete li se kratko predstaviti za naše čitatelje?

– Naravno, dakle, ja sam Davorin Černoga i igram AdWords sport utakmice kod kojih u pravilu uvijek ulazim u drugom poluvremenu i igram “asa iz rukava” (smijeh).

Kako ste se odlučili da prijeđete u Escape AdWords klub? Da li su Vam ponudili određene pogodnosti?

– Pa, prije svega se želim zahvaliti svim klubovima koji su pokazali zanimanje za mene i svim ljudima s kojima sam vodio pregovore u vrijeme prijelaznog razdoblja. Zapravo je odluka da dođem u ovaj klub bila vrlo jednostavna. Nakon vrlo kratkih pregovora došli smo do dogovora oko svih važnih pitanja. Naravno, mojoj odluci je uvelike pomogla i činjenica da klub i ove sezone ponovo želi završiti na prvom mjestu službene hrvatske AdWords lige. Osim toga, vrlo drago mi je da ću ponovo igrati sa suigračima koje poznajem od ranije.

Da, naime, mnogi naši čitatelji ne znaju da ste i započeli svoju sportsku karijeru kod njih.

– Da, ako se dobro sjećam to je bilo sad već davne 2008 godine. Moram priznati da me tada malo iznenadio njihov poziv jer su mnogi drugi kandidati već imali određenih iskustava i dolazili iz nekih drugih sportskih klubova, ali kako sam kasnije saznao, na samim pripremama tj. testovima spreme i snalaženja sam bio uvjerljivo bolji od drugih. Kako se kasnije pokazalo, njihovo povjerenje u moj izbor nisam iznevjerio.

Da li Vam je tada bilo teško početi sa igranjem AdWords sporta? (Davorin Černoga je do tada igrao samo Pravni sport opa.)

– I nije. Imao sam vrlo dobrog suigrača (Boris Jurić opa.) koji me je uveo u svijet AdWordsa i pokazao mi određene trikove s pomoću kojih sam se bolje snalazio u samoj igri. Vrlo sam mu zahvalan zbog toga. Vrlo brzo sam uvidio da je to igra kod koje se treba dosta služiti sa glavom a ne samo nogama i rukama a pošto sam uvijek bio “glavat” to mi nije predstavljao problem. Možda je to razlog zašto najviše golova postižem sa glavom! (smijeh).

Spomenuli ste da otprije poznajete neke od suigrača?

– Da, naime, u trenutnom timu još uvijek igraju neki igrači koje poznajem još od kada sam prvi put igrao za ovaj klub. Najviše se veselim Miroslavu (Miroslav Varga, jedan od dvoje nositelja “AdWords zlatne kopačke” u Hrvatskoj, od prošle sezone opa.) i našim “prepirkama”. Uvijek smo se znali tijekom same igre raspravljati oko strategije koju je trebalo primijeniti. Možda je to bilo malo i smiješno vidjeti, a pogotovo naše trenere koji jednostavno nisu znali što da rade u takvim situacijama. Ali, kako se kasnije pokazalo, uvijek su iz naših rasprava na terenu izlazile nevjerojatne akcije kojima smo uvijek iznenađivali protivnike, ponekad i službene suce jer smo znali igrati i na samoj granici regularnog terena, uz out liniju.

Opišite nam svoju igru u ovom relativno mladom sportu?

– Pa, kao što sam već prije rekao, ja volim ulaziti u drugom poluvremenu. Iako mi nije strano ni započinjati samu utakmicu. Ipak, najdraže mi je uči u igru kad je već otpočela, naime, mnogi protivnici su tada već umorni i jednostavno nemaju dovoljno svježine, ali ni rješenja da se nose s mojom snagom, svježinom i idejama koje unosim u samu igru.

Koje su vaše specijalnosti u ovom relativno mladom sportu?

– Srednji bok. Dok se mnogi u svojoj igri koncentriraju na lijevi ili desni bok ja ih iznenadim sa napadom iz srednjeg boka. Naime, mnogi uopće ne očekuju napad sa te strane. Neki ni ne znaju da ga imaju (smijeh)

Za kraj, što očekujete od ove sezone?

– Da završimo na prvom mjestu lige! Zapravo, ja bih osobno bio zadovoljan i da budemo među prva tri mjesta koja vode u jednu od europskih liga. Naravno, nadam se da neće biti nikakvih ozljeda i da će nam se tu i tamo sreća osmiješiti kao što se već pokazalo u Ruskoj ligi.

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Provjera korisnika *

Newsletter

Primajte svježe internet marketing vijesti u Vaš e-mail sandučić.

Želim se prijaviti!

Escape d.o.o. HR-31000 Osijek - Krapinsko naselje 18 - T +385 31 209 951 - F +385 31 209 952 - kontakt@escapestudio.hr - S escapestudio