Uklonite neefikasne marketinške kampanje
Damir Podhorski
Damir Podhorski, 02/10/2017, 1.7 minuta, 1327 pregleda
Blog kategorije: Blog, Google Adwords

Set keramičkih noževa

“Polovica budgeta koju sam potrošio na oglašavanje, uzaludna je. Problem je u tome što ne znam koja polovica”, rekao je jednom davno John Wanamaker. Vjerojatno njegova izjava u većini slučajeva i danas stoji – ponekad je stvarno teško odrediti koje marketinške kampanje su više a koje manje efikasne. Kako bi vam pomogli ukloniti upravo te neefikanse marketinške kampanje iz vašeg godišnjeg marketinškog budgeta, odlučili smo vam pokloniti  profesinalni set keramičkih noževa. Set se sastoji od čak 7 visokokvalitetnih noževa oštrice debljine 2mm izrađenih od nehrđajućeg čelika s visokim udjelom ugljika. Pomoću ovih noževa moći ćete jednostavno i brzo sjeckati, rezuckati, guliti, pandlovati i odvajati sve što vam u marketingu ne donosi povrate na uložena sredstva.

Sjeckanje nožem 

Ali to nije sve!

Prvih pet kupaca nagrađujemo i besplatnim pokretanjem Google AdWords kampanje te besplatnim upravljanjem kampanjom ČAK 3 mjeseca*. Sve što trebate napraviti je biti brzi i poslati nam upit na [email protected] jer prvih 5 kupaca nagrađujemo Google AdWords kampanjom i setom noževa.

*uz potpis Ugovora na minimalno 6 mjeseci. Druga 3 mjeseca s obračunavaju prema važećem cjeniku. Troškove klikova u Google AdWords sustavu snosi klijent. Akcija je važeća samo za nove klijente tvrtke Escape d.o.o.

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Tagovi:

Iza svakog ekrana je čovjek.

Hamag Bicro
ESIF
EU