Puno sreće….
Miroslav Varga
Miroslav Varga, 23/12/2010, 2.1 minuta, 719 pregleda
Blog kategorije: Blog, Zanimljivosti

Poštovane poslovne partnerice i partneri, prijateljice i prijatelji

svaka tvrtka u ovo vrijeme čestita i želi svima sve najbolje. Tu se i mi priključujemo, ali imamo samo jednu želju: Želimo Vam puno sreće u 2011. godini. Jer što vam vrijedi novac, zdravlje, mladost ili ljepota ako nemate sreće i sjednete u krivi avion?

Želimo Vam sreću jer to podrazumijeva radost i veselje. A veselje i radost Vam treba jer znamo koliko smo se mi radovali i veselili u 2010. godini kada su naši djelatnici osvajali nagrade od koji bi samo neke izdvojili:

1. Druga nagrada stručne publike (prvu nagradu je osvojio naš kolega, bivši Escape-ovac) na konferenciji posvećenoj izradi web stranica i razvoju web tehnologija odnosno web developmentu

2. Dvije zlatne nagrade na konferenciji posvećenoj internetskim trgovinama, web shopovima odnosno online trgovanju. Tu je zbog našeg djelatnika uveden i presedan: nagrada fizičkoj osobi.

3. Čak dva presedana su morala biti uvedena zbog kvalitete naših rješenja na konferenciji posvećenoj internetskom oglašavanju

4. S odmakom, najbolje predavanje na konferenciji posvećenoj internetskom oglašavanju prema ocjeni publike

5. Dva uradka među prvih 10 u svojim kategorijama prema izboru VIDI TOP 100. (kategorija blogovi: www.kljuc13.com i kategorija znanost,obrazovanje i kultura: www.dokumentarci.com)

I ne zaboravite – često trčeći prema cilju zaboravite zašto se uopće utrkujete. Naš kolega to voli reći: Tko pogodi metu promašio je sve ostalo. Zato Vam svima želimo PUNO SREĆE u nadolazećoj godini i neka Vam bude bolja nego ikoja prije.

Vaš ESCAPE (trebate li web shop, ovdje možete odmah na našu kontakt formu)

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Tagovi:

Iza svakog ekrana je čovjek.

Hamag Bicro
ESIF
EU