Internet Marketing i Oglašavanje

16/03/2016

Blog, Zanimljivosti

0 komentar/a

AUTOR

Google AdWords Specialist, bavi se internet marketingom od 2008 godine a posebno se specijalizirao za AdWords oglašavanje i optimizaciju postojećih kampanja. Od 2015. godine zadužen za nadzor i trening stalno rastućeg tima mladih marketinških stručnjaka.

Predavanja na E-marketing akademiji

Nakon godinu dana došlo je vrijeme da se ponovno vidimo u studentskim klupama. Doduše mi nećemo biti baš u klupama već pred pločom dok predajemo znanja o internetskom marketingu. Svoja znanja ćemo dijeliti najnovijoj generaciji studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Ovo predstavlja uspješan nastavak suradnje sa Katedrom za marketing unazad nekoliko godina. Suradnja se očituje u tome da Escape drži predavanja o Internet marketingu studentima koji se zanimaju za ovo područje. Tijekom predavanja  im se pokazuju osnove alata kojima se služimo prilikom pravljenja pravih kampanja na Googlu kao i nekih osnovnih teorija prilikom planiranja i izrade kampanja. Za napomenuti je da osim osnova studenti uče rad sa tim alatima kao i svim mogućnostima tih alata.

Studenti predavanja

Predavanja će trajati 60 sati prilikom čega će se studenti upoznati sa teorijskim dijelom ali i sa praktičnim primjerima. Među predavačima će biti Miroslav Vraga, Damir Podhorski, Davorin Černoga, Zorin Radovančević i Karlo Konig.

U praktičnom dijelu studenti će u potpunosti samostalno upravljati svojim kampanjama za postojeće poslovne subjekte. Naravno, sav nadzor i pomoć će dobivati od Escape-a. Na ovaj se način želi doći do toga da se uspješno „preskoče prepreke teorije“ te da studenti odmah upotrijebe nova znanja na pravim kampanjama i problemima. Jer na ovaj način se dolazi možda do najboljih rezultata u učenju novih vještina. Kako bi mnogi rekli: Jedno je čitati a drugo je to i raditi“.

Mogli bi reći da će studenti nakon završenih predavanja biti u stanju samostalno raditi Google AdWords kampanje. Kao dodatni dokaz uspješne suradnje su i rezultati koje studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku ostvaruju u zadnje 4 godine. Tako su od 2012 do 2015 godine svi timovi koji su prošli predavanja E-marketing akademije bili prvi timovi iz Hrvatske na Svjetskom natjecanju  Googla. Osim što su timovi do sada bili prvi sa područja Hrvatske potrebno je i napomenuti da su uvijek postizali rezultate među prvih 15-20% u svijetu.

Studenti Predavanje Efos

Google ovo natjecanje, „Google online marketing challenge“, organizira svake godine. Na to natjecanje se prijavljuju studenti zajedno sa svojim mentorima tj. profesorima sa fakulteta. Do sada je u ovom natjecanju sudjelovalo preko 100.000 studenata iz preko 100 zemalja iz cijelog svijeta. Gledajući te podatke možemo reći da rezultati koje su studenti ostvarili dobivaju još više na težini.

Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće bez suradnje Escape-a sa Katedrom za marketing te posebno sa gosp. Ivanom Kelićem. Pohvalno je što je Ekonomski fakultet prepoznao potencijal koji se nalazi u ulaganju znanja u digitalni marketing. Posebno se ističe i potencijal zapošljavanja studenata koji uspješno prođu sva predavanja sa E-marketing akademije.  I mi iz Escape smo prepoznali potencijal kod nekoliko takvih studenata te sa ponosom danas možemo za njih reći da su naše kolege.

Jer znanje se množi kad se dijeli.

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Provjera korisnika *

Newsletter

Primajte svježe internet marketing vijesti u Vaš e-mail sandučić.

Želim se prijaviti!

Escape d.o.o. HR-31000 Osijek - Krapinsko naselje 18 - T +385 31 209 951 - F +385 31 209 952 - kontakt@escapestudio.hr - S escapestudio