Internet Marketing i Oglašavanje

17/11/2016

Blog

0 komentar/a

AUTOR

PPC Akademija – nova generacija Google AdWords stručnjaka

Miroslav Varga i Toni Aničić svojim odličnim predavanjima započeli su u subotu 29.10. program PPC Akademije koja po 3. put okuplja polaznike koje zanima izrada i optimizacija oglasnih kampanja u Google AdWords sustavu. 18 polaznika iz različitih industrija (proizvodnja tartufa, chater, boje za brodove, autoindustrija, turizam) odlučilo je žrtvovati svoje vikend slobodno vrijeme i idućih 7 subota od 10:00h do 17:00h slušati vrhunske SEO, web dizajn, Google AdWords i Google Analytics stručnjake.

img_5348

PPC Akademija specijalizirani je program za obrazovanje i usavršavanje Google AdWords stručnjaka. Program se izvodi u 14 modula u kojima je naglasak na izradu, postavljanje i optimiziranje Google AdWords kampanja, ali obrađuju se i teme poput Search Engine Optimizacije, osnova dizajna web stranica te praćenja uspješnosti internet marketinga pomoću Google Analytics alata.

img_5397

Veliki broj zainteresiranih polaznika koji nam se pridružio na ovoj generaciji dokaz je kako kvalitete ovog programa i svih predavača tako i sve većeg interesa za Google AdWords i Google Analytics.

img_5416

Osnovni cilj akademije ja da svaki polaznik po završetku programa bude osposobljen za samostalno postavljanje i upravljanje kampanjama. Za vrijeme izvođenja programa a nakon uvodnog dijela (SEO, web dizjan, osnove Google Analytics) polaznici samostalno izrađuju i postavljaju Google AdWords kampanje uz nadzor predavača i mentora. Također, nakon što kampanje polaznike prikupe određene povratne podatke (sve kampanje su aktivne za vrijeme programa), polaznici uče kako na temelju povratnih podataka optimizirati Google AdWords kampanje.

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Provjera korisnika *

Newsletter

Primajte svježe internet marketing vijesti u Vaš e-mail sandučić.

Želim se prijaviti!

Escape d.o.o. HR-31000 Osijek - Krapinsko naselje 18 - T +385 31 209 951 - F +385 31 209 952 - kontakt@escapestudio.hr - S escapestudio