Internet Marketing i Oglašavanje

28/12/2015

Blog

0 komentar/a

AUTOR

Internet specialist for online marketing, statistical analysis and data mining. Customer relation manager and online marketing lecturer at several schools and institutions. An honest, funny and warm person with a wide range of interest. A big fan of online marketing, especially Google AdWords and Google Analytics play-toys. As far as I know, I'm the only Google AdWords Certified Trainer and Google Analytics Individual qualified grandfather in the market. Maybe not the brightest but probably the oldest and the one with most mistakes made so far.

Kakva nam je bila 2015. godina

Ovaj post je drugačiji. Napisali su ga svi Escape-ovci, svatko iz svog kuta gledanja.

Ana Bošković

Ovu godinu ću pamtiti prvenstveno po stručnom osposobljavanju u tvrtki Escape, kao i upoznavanju AdWords svijeta. Cijeli proces učenja je bio puno lakši i zanimljiviji sa kolegama uz koje se svaki zadatak može riješiti. Također smo imali priliku sudjelovati na tečaju komunikacijskih vještina u organizaciji Londonske škole za odnose s javnošću, gdje smo slušali veliki broj zanimljivih predavanja i upoznali ljude raznih zanimanja i iskustava.

Davorin Černoga

2015 godina je bila godina velikih promjena – osim velikih promjena vezanih za Internet oglašavanje bilo je i velikih promjena unutar Escape-a. Ipak, gledajući unazad godinu na isteku cijelo vrijeme mi se pojavljuje jedan snažan osjećaj – osjećaj ponosa. I to zbog dva razloga. Prvi je razlog što je uspješno završila prva generacija PPC akademije gdje sam upoznao dosta zanimljivih osoba, a i nadam se da sam ih uspješno naučio nekim stvarima.

Drugi razlog je što je tijekom ove godine u Escape došlo dosta novih kolegica i kolega. Svi su oni u neku ruku bili početnici te ih je trebalo podučiti nekim stvarima, od osnovnih pojmova i vještina do određenih „poslovnih“ vještina. Danas, kao voditelj tima tih mladih ljudi, mogu reći da sam ponosan na njih jer svakodnevno vidim kako uspješno primjenjuju nova znanja. Željno očekujem 2016 godinu u nadi da ću nastaviti vidjeti njihov rast kako na poslovnom tako i na osobnom planu.

Igor Jurić

Ovu godinu ću pamtiti po Google Agency Day-u za koji se održao u lipnju u Pragu, gdje smo sudjelovali kao jedna od Google Partners tvrtki. Dobili smo uvid u nove tehnologije i prakse koje nas čekaju u PPC industriji, te smo imali priliku razmijeniti iskustva s drugim agencijama iz Europe i svijeta, poglavito s ekipom iz Cardinal path agencije.

Igor Jurić na CEE Google day - Prague 2015

Diana Mutter

Ovu godinu ću pamtiti po mnoštvu zanimljivih klijenata, od kojih bi izdvojila jednog klijenta koji je sam oglašavao smještajne kapacitete svojih turističkih objekata kod kojeg smo dobili zadatak poboljšati postojeću kampanju. Nakon određenog vremena optimizacije kampanja zabilježeno je poboljšanje CTR-a od 511%, bolja prosječna pozicija od 42% te povećanje prihoda od 90%.

Nikolina Pavlović

Ovu godinu ću pamtiti po početku svog stručnog osposobljavanja u Escape-u.

Osim velikog napretka stjecanju znanja i u razvijanju svojih vještina, najviše ću zapamtiti odlične međuljudske odnose u firmi, koji su me se najviše dojmili. Svi su uvijek spremni pomoći, s puno optimizma i humora, što mi je dodatna motivacija za daljnji napredak u poslu.

Zorin Radovančević

Ovu ću godinu pamtiti po tome što sam postao jedan od šest Google Analytics Top contributor-a na Svijetu i što smo uspjeli zadovoljiti iznimno stroge uvjete za dobivanje najsloženijeg certifikata kojeg Google trenutno ima – GTM certifikat.

Google Tag manager badge za certificirane agencije

Ines Strmotić

2015. godinu ću pamtiti po uspješnom plasiranju na GOMC – Google Online Marketing Challenge natjecanju. Krešimir Repušić, Filip Grgurić i ja smo proglašeni najbolje plasiranim hrvatskim timom na svijetu, što je otvorilo mnoga vrata za cijeli tim:

Najbolji hrvatski GOMC team na Svijetu u 2015.

Miroslav Varga

Meni će 2015. godina ostati u pamćenju jer smo uspješno osmislili, održali i završili edukaciju prve generacije na našoj PPC Akademiji.

Upoznao sam iznimne ljude i nadam se da smo uspjeli u naumu da od njih napravimo izvrsne AdWords stručnjake. Možda je najbolja evaluacija to, što je tri polaznika odlučilo promijeniti svoje karijere i posvetiti će se isključivo Google AdWords-u. Bravo za polaznike 🙂

Uspješno je završila prva generacija PPC akademiju

Martina Vrkić

Londonska škola za odnose s javnošću u Hrvatskoj pod okriljem Escape-a u ovoj godini dosegla je rast od 300%. U proteklih 16 godina prosječan broj polaznika bio je 25, a na zadnjoj generaciji programe je pohađalo 75 polaznika. Tri programa, 35 modula, 25 predavača, čine ono na što smo izuzetno ponosni. Projekti naših polaznika u koje smo se uključili daju nam motiv da iduće godine budemo još bolji, brojniji i produktivniji.

 

Lspr Komunikacije

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Provjera korisnika *

Newsletter

Primajte svježe internet marketing vijesti u Vaš e-mail sandučić.

Želim se prijaviti!

Escape d.o.o. HR-31000 Osijek - Krapinsko naselje 18 - T +385 31 209 951 - F +385 31 209 952 - kontakt@escapestudio.hr - S escapestudio