Internet Marketing i Oglašavanje

05/11/2013

Blog

0 komentar/a

AUTOR

CM u svijetu SEM-a

Naš osnovni cilj je našim klijentima svakodnevno pružiti vrhunsku uslugu uz vrhunske rezultate. Zato u našu tvrtku upošljavamo samo vrhunske kadrove. Kako bi nastavili tu tradiciju i održali vrhunsku razinu kvalitete naše usluge, naš tim smo proširili s osobom koja je već stručnjak na područuju internet marketinga. Naime, Željko Riha koji je javnosti poznat kao community manager, SMM stručnjak i majstor za PR, odlučio nam se priključiti. No, ako ste pomislili da će Escape početi nuditi usluge SMMa, varate se – to ćemo ipak ostaviti tvrtkama koje su se za to specijalizirale.

Željko Riha, će zajedno s našim Google AdWords, Google Analaytics i Yandex.Direct profesionalcima provesti jedan eksperiment – primjeniti znanja koje je stekao u svijetu društvenih mreža i postati vrhunski Google AdWords stručnjak. Kako je na dobrom putu potvrđuje i njegov nedavno stečeni Google Analytics Individual Qualification certifikat.

Osim učenja i rada na upravljanju Google AdWords kampanjama, Željko će raditi i na jačanju pozicije Escapea kao Google AdWords, Google Analytics i Yandex.Direct certificirane agencije. S obzirom na veliko iskustvo u upravljanju odnosa s klijentima, Željko će biti zadužen i za dio odnosa s postojećim i novim klijenta. Kao content manager voditi će računa da se putem Escapeovog bloga redovito objavljuju članci vezani za oglašavanje na tražilicima, a kao community manager biti će zadužen da te članke pročita što više postojećih i potencijalnih klijenata.

Željko, dobro nam došao i nadam se da će ti rad u Escape biti ugodan (a nama produktivan)!

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Provjera korisnika *

Newsletter

Primajte svježe internet marketing vijesti u Vaš e-mail sandučić.

Želim se prijaviti!

Escape d.o.o. HR-31000 Osijek - Krapinsko naselje 18 - T +385 31 209 951 - F +385 31 209 952 - kontakt@escapestudio.hr - S escapestudio