Internet Marketing i Oglašavanje

26/10/2016

Blog

0 komentar/a

AUTOR

Analytics4Class – samo s pozivnicom

Ukoliko ste prije par tjedana primili pozivnicu za Analytics4Class event vjerovatno ste jedni od rijetkih koji su imali sreće “upasti” na edukaciju o Google Analyticsu koju je vodio Zorin Radovančević. Zašto je ovaj oblik edukacije toliko poseban? Prije svega, radili smo s malom grupom do 15 polaznika koji su u vrlo opuštenoj atmosferi mogli pitati Zorina sve što ih zanima o Google Analyticsu, kako na samom eventu tako i na pauzama za kavu i ručak.

Vrlo je važno napomenuti da posebnost ovog eventa (edukacije) leži u činjenici da su pozvani imali prilike poslušati vrhunskog Google Analytics stručnjaka Zorina Radovančevića, certificiranog Google Trainera za Google Analytics. Osim tog vrlo vrijednog certifikata, Zorin je nositelj i Google Analytics Top Contributor, Google Analytics IQ i Market Motive Web Analytics Certified Practitioner certifikata.

img_4835

Vjerovatno vam je jako žao što ste propustili ovo predavanje i sigurno se pitate “Zašto nisu pozvali mene?”. Ne očajavajte. Ovo nije prvo i zadnje predavanje jer uskoro planiramo ponoviti Analytics4Class event. S obzirom na uspjeh koje ostvarilo ovo predavanje sigurno ćemo Analytics4Class uvesti kao praksu.

img_4930

Zato budite strpljivi, svaki dan pažljivo otvarajte svoju poštu (papirantu, ne e-mail) jer možda baš na vašu adresu stigne pozivnica za predavanje Analytics4Class.

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Provjera korisnika *

Newsletter

Primajte svježe internet marketing vijesti u Vaš e-mail sandučić.

Želim se prijaviti!

Escape d.o.o. HR-31000 Osijek - Krapinsko naselje 18 - T +385 31 209 951 - F +385 31 209 952 - kontakt@escapestudio.hr - S escapestudio